Αποστολέας Θέμα: «Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Α.Κουβελα,Δ.Καλόγηρος,Δ.Οικονόμου και ’.Ξάφου.  (Αναγνώστηκε 31 φορές)

saitas

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18338
 :'(  Σε ηλικία 81 ετών, έφυγε από την ζωή η Αλεξάνδρα Κουβελα και κηδεύεται αύριο στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων.Η σορός της. θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό, μισή ώρα νωρίτερα.Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον γαμπρό της Γεώργιο Χρονάκη, τις εγγονές της Μυρτώ και ’λκηστη, αδέρφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 65 ετών, έφυγε από την ζωή ο Δημήτριος Καλόγηρος, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό  Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.Η σορός του, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό, μισή ώρα νωρίτερα.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την μητέρα του Κωνσταντινιά  Καλόγηρου.
 :'(  Σε ηλικία 78 ετών, έφυγε από την ζωή ο Δημήτριος Οικονόμου και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος Τρικάλων.Η σορός του, θα μεταφερθεί στον  Ιερό  Ναό, 1 ώρα νωρίτερα.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω τα παιδιά του Νικόλαο και Κωνσταντίνα, την νύφη του Κωνσταντινιά, τον γαμπρό του Χρήστο Ράπτη, τα εγγόνια του Ιωάννα και Παναγιώτη, αδερφό και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 94 ετών έφυγε από την ζωή η ’ρτεμις Ξάφου και κηδεύεται αύριο στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στην Αγία Κυριακή Τρικάλων.Η σορός της, θα μεταφερθεί μισή ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τους γιους της ’γγελο και Αθανάσιο, τις νύφες της Ευαγγελή και Χρύσα, 4 εγγόνια, δισέγγονα και ανίψια.

Ελισάβετ Παπανικολάου
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 19, 2018, 08:32:05 μμ από saitas »

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ