Αποστολέας Θέμα: «Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Γεροκώστας,Φαλτάκας,Πατούκα,Αρότσιου,Καπλάνη και Βαϊτσης.  (Αναγνώστηκε 15 φορές)

mariza

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18176
 :'(  Σε ηλικία 87 ετών, έφυγε από την ζωή ο Αλέξανδρος Γεροκώστας και κηδεύεται αύριο στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.Η σορός του, θα μεταφερθεί 1 ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Αθανασία, τα τον γιό του Δημήτριο, τις κόρες του Ελένη, Παρασκευή και Στέλλα, τους γαμπρούς του Απόστολο Ζιώγα, Χρήστο Σταυρόπουλο και Γεώργιο Κοτρώτσιο, εγγόνια, δισέγγονα, αδέρφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 88 ετών, έφυγε από την ζωή ο Βάιος Φαλτάκας και κηδεύεται αύριο στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.Η σορός του, θα μεταφερθεί στην οικία του στις 11 το πρωί.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Βασιλική, τον γιο του Ανάργυρο, την νύφη του Ελένη, τα εγγόνια του Βάιο και Βασιλική, αδέρφια και ανίψια.
 :'(  Από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων Τρικάλων, θα τελεστεί αύριο στις 4 το μεσημέρι η κηδεία του 46χρονου Στέφανου Πατούκα.Η σορός του, θα μεταφερθεί μισή ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω τα παιδιά του Στυλιανό, Αικατερίνη και Αλεξάνδρα, τους γονείς του Στυλιανό και Αικατερίνη και αδέρφια.
 :'(  Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από την ζωή η Δήμητρα Αρότσιου και κηδεύεται την Πέμπτη στις 4.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.Η σορός, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό 1 ώρα νωρίτερα.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω ξαδέρφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 90 ετών, έφυγε από την ζωή η Αγγελική Καπλάνη και κηδεύεται την Παρασκευή στην 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φωτάδας Τρικάλων.Η σορός, θα μεταφερθεί 1 ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τον σύζυγό της Δημήτριο, τον γιο της Βασίλειο, την νύφη της Αθηνά, τα εγγόνια Δημήτριο και Αγγελική.
 :'( Σε ηλικία 69 ετών, έφυγε από την ζωή, ο Φώτιος Βαϊτσης και κηδεύεται την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.Η σορός, θα μεταφερθεί στην οικία του αύριο στις 6 το πρωί.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγο του Κλεονίκη, τα παιδιά του Όλγα και Ευθύμιο, τον εγγονό του Δημήτριο-Παναγιώτη, αδέλφια και ανίψια.

Ντάκος Κώστας
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 16, 2018, 07:29:36 μμ από mariza »

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ