Αποστολέας Θέμα: Έφυγαν οι Τρικαλινοί Κουτσιμάνης,Τελειώνη-Χαντζιάρα,Ζαγγανάς,Ντινοπούλου,Ρίζος.  (Αναγνώστηκε 22 φορές)

mariza

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18558
 :'( Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από την ζωή ο Νικόλαος Κουτσιμάνης και κηδεύεται αύριο το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού.Η σορός, θα μεταφερθεί 1 ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω τα παιδιά του Δήμητρα, Αγλαΐα και Απόστολο, τους γαμπρούς του Αχιλλέα Ροβίση και Γεώργιο Τύμπα, την νύφη του Ρίτσα, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.
 :'( Σε ηλικία 82 ετών, έφυγε από την ζωή η Αλεξάνδρα Τελειώνη-Χαντζιάρα και κηδεύεται αύριο στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τον γιό της Γεώργιο, την νύφη της Μαργαρίτα, την εγγονή της Ελένη, αδέρφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή ο Θωμάς Ζαγγανάς και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου  Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω τα παιδιά του Κων/νο και Αποστολία, τον γαμπρό του Κων/νο Χλίβα, τα εγγόνια του Βασιλική και Γιώργο, αδέρφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 82 ετών, έφυγε από την ζωή η Βασιλική Ντινοπούλου και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τους γιους της Βασίλειο και Απόστολο, τις νύφες της Ιωάννα και Ευαγγελία και τα εγγόνια της Βασιλική, Σωτήριο και Κων/νο.
 :'( Σε ηλικία 78 ετών, έφυγε από την ζωή ο Αχιλλέας Ρίζος και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Στεργιανή, τα παιδιά του Σπύρο και Μαρίνα, τα εγγόνια Ιωάννη και Λήδα, αδέρφια και ανίψια.

Ελισάβετ Παπανικολάου
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2018, 07:58:49 μμ από mariza »

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ