Αποστολέας Θέμα: «Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Γούλας,Κατσιούλα,Οικονόμου,Λαγογιάννης και Πολύμερος.  (Αναγνώστηκε 24 φορές)

saitas

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18544
 :'(   Σε ηλικία 77 ετών, έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Γούλας και κηδεύεται αύριο στην 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγο του Ιωάννα, την κόρη του Ελένη, αδέλφια και ανίψια.
 :'( Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Τρικαλινή Κωνσταντινιά Κατσιούλα και κηδεύεται αύριο στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβιών Τρικάλων.Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τα παιδιά της Χρυσούλα και Ιωάννη Βράντζα, ενώ ευτύχισε να δει εγγόνια και δισέγγονα.
 :'(  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η Τρικαλινή Παρασκευή Γεωργ. Οικονόμου και κηδεύεται αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων.Η σορός θα μεταφερθεί στην εκκλησία στις 11.Η εκλιπούσα αφήνει τον σύζυγό της Γεώργιος, τα παιδιά της Όλγα και Περικλή Τουτούκη, Δημοσθένη Οικονόμου, ενώ ευτύχισε να δει και δύο εγγόνια.
 :'(  Σε ηλικία 75 ετών, έφυγε από την ζωή ο Θεόδωρος Λαγογιάννης και κηδεύεται αύριο από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Βασιλική, τα παιδιά του Κων/νο και Σταυρούλα, αδέρφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 69 ετών, έφυγε από την ζωή ο Ηλίας Πολύμερος και κηδεύεται αύριο στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αθαμανίας Τρικάλων.Ο εκλιππών, αφήνει πίσω την σύζυγο του Βασιλική, τα παιδιά του Δημήτρη, Ειρήνη και Σωτηρία, την νύφη του Παναγιώτα, τους γαμπρούς του Αλέξανδρο Μπαμπούρη και Ιωάννη Παπαχρήστο, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Χριστίνα Αλεξίου

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ