Αποστολέας Θέμα: «Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Ε.Παπίας,Γ.Μανδράκη και Δ.Μαρμάγγελος.  (Αναγνώστηκε 14 φορές)

saitas

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18162
 :'(  Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από την ζωή ο Ευθύμιος Παπίας και κηδεύεται αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό  Ναό  Αγίου Αθανασίου Μπάρας  Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Βασιλική, τα παιδιά του Παναγιώτη και Παρασκευή, τον γαμπρό του  Κλέαρχο Τουμπέλη, την εγγονή του Νικολέτα – Μαρία, αδέρφια και ανίψια.
 :'( Σε ηλικία 89 ετών, έφυγε από την ζωή η Γεωργία Μανδράκη και κηδεύεται αύριο στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελληνοκάστρου Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τον σύζυγό της Βασίλειο, τα παιδιά της Αθανασία, Ευαγγελία, Ιωάννη, Παναγιώτη Αικατερίνη, Χρήστο και Απόστολο, τις νύφες της Βαρβάρα, Ευανθία και Ελένη, τον γαμπρό της Βασίλειο Κοντογεωργίου, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.
 :'( Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ο Τρικαλινός Δημήτριος Αντ. Μαρμάγγελος και κηδεύεται αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του χωριού Άγιος Βησσαρίωνας Πύλης.Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Αλεξάνδρα, τα παιδιά του Χρήστο και Βασιλική Μαρμάγγελου, ενώ ευτύχισε να δει και τρία εγγόνια την Μαρία, την Αλεξάνδρα και τον Δημήτρη.

Χριστίνα Αλεξίου

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ