Αποστολέας Θέμα: «Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Α.Ιακωβάκης,Χ.Παππάς,Χ.Σαβουλίδης και Φ.Νταή.  (Αναγνώστηκε 8 φορές)

saitas

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18339
 :'(  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Τρικαλινός Απόστολος Γεωργ. Ιακωβάκης και κηδεύεται αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, στην Αγία Κυριακή Τρικάλων.Η σορός θα μεταφερθεί στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα, στις 12.Ο εκλιπών αφήνει πίσω τα παιδιά του Ιφιγένεια και Βασίλειο Ράπτη, Γεώργιο Ιακωβάκη και Ιωάννα Μπότζιου, Πολυχρόνη Ιακωβάκη και Πολυτίμη Κουκούτσα, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.
 :'(  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Τρικαλινός Χρήστος Γεωργ. Παππάς και κηδεύεται αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου Δενδροχωρίου Τρικάλων.Η σορός θα μεταφερθεί στην εκκλησία στις 12.30.Ο εκλιπών αφήνει πίσω τα παιδιά του Γεώργιο Παππά. Κωνσταντίνο και Αθηνά Παππά, Νικολέτα και Αθανάσιο Σταμούλη, ενώ ευτύχισε να δει εγγόνια και δισέγγονα.
 :'(   Σε ηλικία 88 ετών, έφυγε από την ζωή ο  Χριστόφορος Σαβουλίδης και κηδεύεται αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Φωτεινή, τους γιους του Ηλία και Ελευθέριο, τις νύφες του Ρίτα και Θεοδώρα, τα εγγόνια Ισμήνη , Χριστόφορο και Χρήστο, αδέλφια και ανίψια.Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Φιλανθρωπική  Αδελφότητα «Ελεήμων Σαμαρείτης».
 :'(  Σε ηλικία 71 ετών, έφυγε από την ζωή η Φανή Νταή και κηδεύεται την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.Η σορός, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό, μια ώρα νωρίτερα.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τον σύζυγο της Κων/νο, την κόρη της Βασιλική, τον γιο της Χαράλαμπο, την νύφη της Στεφανία, εγγονό, αδερφια και ανίψια.Οι οικείοι της, ζητούν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο Ιδρυμα «Φλόγα».

Ελισάβετ Παπανικολάου
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 15, 2017, 09:50:17 μμ από saitas »

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ