Αποστολέας Θέμα: «Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Β.Παλιούρας,Κ.Μπρέλλας,Α.Γκουτσούπα και Ε.Γκουγκαρά.  (Αναγνώστηκε 10 φορές)

mariza

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18176
 :'(  Σε ηλικία 78 ετών, έφυγε από την ζωή ο Βασίλειος Παλιούρας και κηδεύεται αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δροσερού Τρικάλων.Η σορός του, θα μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγο του Θεοδώρα, τα παιδιά του Σεραφείμ και Χρυσούλα, τον γαμπρό του Περικλή Κατσάνη, τα εγγόνια του Παναγιώτη και Βασίλειο, αδέλφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 91 ετών, έφυγε από την ζωή ο Κων/νος Μπρέλλας και κηδεύεται αύριο στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω τα παιδιά του Ευαγγελία, Γεωργία, Νικόλαο και Βασίλειο, τους γαμπρούς του Λεωνίδα Παπαγεωργίου και Δημήτριο Νταγκαλή, την νύφη του Μαίρη, 6 εγγόνια και ανίψια.
 :'( Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από την ζωή η Αικατερίνη Γκουτσούπα και κηδεύεται αύριο στις 2 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τον σύζυγό της Βασίλειο, τα παιδιά της  Κωνσταντία, Ιωάννα, Αθανασία, Δημήτρη και Φωτεινή τους γαμπρούς της Βασίλειο Σκαράκα, Σαράντη Κοσμετάτο, την νύφη της Νάνση, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.
 :'( Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Τρικαλινή Ευαγγελία Βασ. Γκουγκαρά και κηδεύεται αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της Βασίλειο, τα παιδιά της Παναγιώτη και Αθανασία Γκουγκαρά, Κωνσταντίνο και Βασιλική Γκουγκαρά, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.

Ελισάβετ Παπανικολάου
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2017, 06:42:20 πμ από mariza »

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ