Αποστολέας Θέμα: «Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Ν.Τσιασιώτης,Σ.Κώτσιας,Β.Θάνου και Χ.Μπαταγιάννης.  (Αναγνώστηκε 18 φορές)

saitas

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18339
 :'( Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης κυλινδρόμυλων Νικόλαος Στεφ. Τσιασιώτης και κηδεύεται αύριο στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Μεγάλου Κεφαλοβρύσου Τρικάλων.Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Βιβή, τα παιδιά του Νατάσα Τσιασιώτη, Βάσια Τσιασιώτη και Θάνο Λιούτα, Στέφη Τσιασιώτη και Λουκά Αντωνάκο, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.
 :'(  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Τρικαλινός Σίμος Κώτσιας και κηδεύεται αύριο στις 4.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Παρασκευή, την μητέρα του Ελένη και τα πεθερικά του Κωνσταντίνο και Αθηνά Ζαλαβρά.
 :'(  Κηδεύεται αύριο στις 3 το μεσημέρι η 61χρονη Βασιλική Θάνου που έχασε την ζωή της πέφτοντας από φωταγωγό πολυκατοικίας επί της οδού Μαυροκορδάτου.Η κηδεία της άτυχης γυναίκας, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Βησσαρίωνα Πύλης Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τα παιδιά της Βασίλη, Μαρία και Ευάγγελο, τις νύφες της Εύη και Κωνσταντίνα, τον πατέρα της Ευάγγελο Ξηντάρα, αδέλφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 71 ετών, έφυγε από την ζωή, ο Ανθοπώλης Χρήστος Μπαταγιάννης και κηδεύεται αύριο στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω τα αδέρφια του Γεώργιο και Ελισάβετ, τον γαμπρό του Γεώργιο Μπαρμπαρούση και ανίψια.

Χριστίνα Αλεξίου

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ