Αποστολέας Θέμα: ​«Έφυγαν» οι Τρικαλινοί Ε.Στεργιοπούλου,Α.Μουζιούρας,Α.Σκανδάλης και Χ.Νταλούκα.  (Αναγνώστηκε 24 φορές)

saitas

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 17517
 :'(  Σε ηλικία 95 ετών, έφυγε από την ζωή η Ελένη Στεργιοπούλου και κηδεύεται αύριο στην 1 το μεσημέρι από τον Ιερό  Ναό  Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Γαρδίκι Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τα παιδιά της Χρήστο, Αλέξανδρο, Κων/νο και Σοφία, τις νύφες της Αγορίτσα, Ελένη και Μαρία, τον γαμπρό της Βασίλη Σκανδάλη, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 77 ετών, έφυγε από την ζωή ο Αθανάσιος Μουζιούρας και κηδεύεται αύριο στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύργου Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγο του Ευφροσύνη, την εγγονή του Ευφροσύνη, αδέλφια και ανίψια.
 :'(  Σε ηλικία 70 ετών, έφυγε από την ζωή ο Απόστολος Σκανδάλης και κηδεύεται αύριο στις 6.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύργου Τρικάλων.Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Βασιλική, τους γιους του Γεώργιο και Κων/νο, την νύφη του Σοφία, 4 εγγόνια, αδέρφια και ανίψια.Οι οικείου του ζητούν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή Ιδρύματα.
 :'( Σε ηλικία 97 ετών, έφυγε από την ζωή η Χρυσούλα Νταλούκα και κηδεύεται αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοτόκου Δροσερού Τρικάλων.Η σορός της, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό μισή ώρα νωρίτερα.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τον γιο της Κων/νο, τον γαμπρό της Κων/νο Ράκο, τα εγγόνια , Δημήτριο και Αίγλη και ανίψια.

Ελισάβετ Παπανικολάου
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 14, 2017, 09:39:26 μμ από saitas »

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ