Αποστολέας Θέμα: Έφυγαν οι Τρικαλινοί Ι.Κυριάκος,Α.Παπαχρίστου,Μ.Παπαμάνθου και Β.Καρανίκα.  (Αναγνώστηκε 15 φορές)

saitas

  • Ανώτατο μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 18325
 :'(  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Τρικαλινός Ιωάννης Κυριάκος και κηδεύεται αύριο στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Ευαγγελία, τα παιδιά του Χρήστο και Πηνελόπη Κυριακου, Τάσο και Ελένη Κυριακού, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.
 :'( Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η Τρικαλινή Αγλαΐα Ελευθ. Παπαχρίστου και κηδεύεται αύριο στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς Τρικάλων.Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της Ελευθέριο, τα παιδιά του Πασχάλη και Μαγδαληνή Παπαχρίστου, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.
 :'(  Σε ηλικία 95 ετών, έφυγε από την ζωή η Μαρίκα Παπαμάνθου και κηδεύεται αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τα παιδιά της Μάνθο και Στυλιανή, την νύφη της Ελένη, τον γαμπρό της Νίκο Γκαγιάννη, τα εγγόνια της Κωνσταντίνα – Μαρία και Σόλων, αδέλφια και ανίψια.
 :'( Σε ηλικία 87 ετών, έφυγε από την ζωή η Βασιλική Καρανίκα και κηδεύεται αύριο στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μικρού Κεφαλοβρύσου Τρικάλων.Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τα παιδιά της Παναγιώτα, Δημήτριο και Ηλία, τον γαμπρό της Στέφανο Τσιαντούλα, τις νύφες της Σταυρούλα και Βασιλική, εγγόνια, δισέγγονα, τρισέγγονα και αδέλφια.

Χριστίνα Αλεξίου
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2017, 09:44:02 μμ από saitas »

 

O Ξερόλας ΝΕΑ ΑΠ’ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ